Ofte stillede spørgsmål

Har du et spørgsmål om en af vores løsninger, som du har brug for, hurtigt besvaret?
Få svar på mange af dine spørgsmål om Lightspeed Systems og vores løsninger. Kontakt os for at lære mere - vi hjælper gerne.

 • Er Lightspeed-filter kompatibelt på alle operativsystemer (OS)?

  Lightspeed Filter bruger proprietære SmartAgents, der er kompatible på Chrome, Windows, Mac (kompatibelt med den seneste Mac OS-opdatering: Big Sur) og iOS-operativsystemer.

 • Kan jeg bruge Lightspeed-filter til at blokere og tillade YouTube-videoer?

  Lightspeed SmartPlay bruger avanceret maskinlærende AI – med en database, der vokser dagligt – til avancerede filtreringsfunktioner på YouTube. Uanset hvor eleverne befinder sig, tillader og blokerer SmartPlay indlejret videoindhold rundt om på internettet for at sikre, at kun passende indhold vises. SmartPlay er tilgængelig for Lightspeed Filter-brugere og tilbyder detaljerede rapporterings- og kontrolmuligheder for undervisere.

 • Kan forældre have adgang til deres elevers online aktivitetsrapporter med Lightspeed-filter?

  Lightspeed Forældreportal inkluderer e-mails om ugentlig forældrerapport for at forbedre kommunikationen mellem skolen og elevernes hjem. Lightspeed Filter-kunder kan invitere forældre til at se deres barns internetaktivitet direkte til deres indbakke. Lightspeed Forældreportal giver en studerendes familie mulighed for at blive involveret i deres uddannelse uden ekstra arbejde for it-teams.

 • Hvilke typer rapporter er tilgængelige i Lightspeed-filter?

  Lightspeed Filterrapporter fungerer på tværs af alle operativsystemer, inklusive iOS. Vores netværksagent er i stand til at registrere data til IoT-, BYOD-enheder. Tilgængelige rapporter inkluderer en internetoversigt, webaktivitetslog og tilpasset brugerrapportering.

  • Internetoversigt: Hvordan bruges din internetbåndbredde? Nøglewebsteder, som du vil have overvåget, kan føjes til denne rapport til tilpasset sporing.
  • Webaktivitetslog: Rå data til et specifikt sæt kriterier. Disse rapporter er nyttige for it-teams til at se på oplysninger på enhedsniveau efter bruger, serienummer, placering, trafik fra et bestemt websted og mere.
  • Brugerrapportering: Den mest anvendte rapport blandt vores kunder, denne rapport giver adgang til detaljerede data om en enkelt, specifik brugers online aktivitet i et delbart, letlæsbart format.

 • Kan jeg tildele roller og tilladelser, så rektorer og skolekonsulenter kan se elevens online data?

  Distriktsadministratorer kan tilføjes for at modtage advarsler via Alert produkt interface. Dette konfigureres under implementeringen og kan opdateres på når som helst. 

 • Kan jeg filtrere Google- og YouTube-trafik på iOS-enheder?

  Med vores skyintegrationer og opgraderede agenter fanges og filtreres online-aktivitet på iOS / iPads, inklusive uddannelsesapps, Google-søgninger og webbrowsing.

 • Jeg bruger i øjeblikket sikkerhedskontrol. Skal jeg opdatere min Chrome-udvidelse for at bruge Alert?

  Kontakt din Account Manager og anmod om en licens til Lightspeed Alert. Når du har en Alert-licens, vises Alert under "Rapporter i filter (relæ)" i stedet for sikkerhedskontrol. Du kan derefter installere den splinternye Lightspeed Alert-udvidelse til Chrome, der bringer opdateret AI-logik til mere nøjagtigt at fange færdige ord på enheden, reducere trafik fra enheder og støjende hændelser. Derudover har du adgang til Alert Agent 2.0 til Windows; iOS-søgeudtryk; og Google-dokumenter, ark, dias og skyintegration!

 • Vil menneskelig anmeldelse fange hændelser, som Alert savner?

  Nej, sikkerhedsspecialistens gennemgangskø er udfyldt af den samme Alert AI. Dog vil Lightspeed sikkerhedsspecialister gennemgå hver hændelse i stedet for hver sag.

 • Får forældrene de samme advarsler?

  Nej, advarsler sendes kun videre til skoleadministrationens embedsmænd. Forældremeddelelser kan integreres på et senere tidspunkt.

 • Kan Alert købes uden Lightspeed filter?

  Ja! Mens Lightspeed-løsninger integreres problemfrit sammen, kan Lightspeed Alert implementeres med andre webfiltreringssystemer på plads.

 • Hvad medfører den nye Alert-udvidelse til Chrome? Ændrer det, hvordan Alert fungerer?

  Alert-udvidelsen til Chrome er en helt ny udvidelse, der bringer opdateret AI-logik til mere nøjagtigt at fange færdige ord på enheden, hvilket reducerer trafik fra enheder og støjende hændelser. 

 • Fungerer Lightspeed Alert på iOS? Hvad er dækket?

  Lightspeed Alert overvåger og advarer om Google-søgeudtryk fra iOS-enheder.

  • iOS-enheder skal først være proxy via en netværksagent (Relay Rocket).
  • Netværksagent (Relay Rocket) skal være version 1.4+.
  • Derudover vil du være i stand til at oprette forbindelse Alert til Google og Microsoft cloud-tjenester til dækning af Google Docs, Sheets og Slides og Microsoft Teams, Word, Excel PowerPoint og Outlook på dine iOS-enheder.

 • Jeg prøver at oprette menneskelig gennemgang. Hvorfor ser jeg et rødt X-ikon med meddelelsen "Ingen hændelser / tilfælde registreret"?

  For at muliggøre menneskelig gennemgang af Lightspeed Alert, mindst 1 advarselssag skal være genereret i de sidste 6 måneder for din organisation. Dette er for at sikre det systemet fungerer optimalt, så du kan være sikker på det Alarmer fra din organisation vil blive gennemgået af en Lightspeed Systems sikkerhedsspecialist. For at konfigurere Alert og udløse en testsag, se venligst Kom godt i gang med Lightspeed Alert ™.

 • Hvordan deaktiverer jeg menneskelig gennemgang?

  For at deaktivere menneskelig gennemgang skal du navigere i Lightspeed-filter til Indstillinger: Alert og derefter klikke her under Softwarekonfiguration. Vælg derefter Human Review under Configurations. Herfra skal du klikke på "Deaktiver" og derefter "Bekræft" for at bekræfte, at du vil deaktivere menneskelig gennemgang af Lightspeed Alert. Hvis du vælger at deaktivere menneskelig gennemgang, kan du til enhver tid aktivere den igen ved at navigere tilbage til “Human Review” på konfigurationssiden og efter vejledningen. 

 • Når jeg navigerer til siden Lightspeed Alert Configurations, hvorfor ser jeg ikke menneskelig gennemgang?

  For at få menneskelig anmeldelse føjet til din Lightspeed Alert-konto skal du kontakte din Lightspeed Systems Account Manager.

 • Hvad sker der, når menneskelig gennemgang er aktiveret? Modtager jeg stadig e-mails om advarsler?

  Så længe du ikke har sat det e-mail underretninger til holde uden for planlagt timer, vil du stadig modtage automatiske alarmer-e-mails (baseret på din administratorrolle). Med menneskelig gennemgang modtager du også et telefonopkald og personlig resumé-e-mail om enhver forestående trussel og et beløbMary e-mail på enhver høj alarm.

 • Hvem er Lightspeed sikkerhedsspecialister?

  Lightspeed Safety Specialists er et globalt team af mennesker med en passion for studerendes sikkerhed og erfaring, der inkluderer uddannelse, retshåndhævelse, studerendes sikkerhed og mental sundhed. Hver sikkerhedsspecialist er en fuldtids-Lightspeed-emploja og modtager omfattende træning i samarbejde med American Foundation for Suicide Prevention, fagfolk inden for mental sundhed og skolesikkerhed.

 • Vil sikkerhedsspecialisterne tilkalde enhver alarm?

  Nej. Eskaleringsprocessen for opkaldstræet er for forestående trusler. Lightspeed Studentsikkerhedsspecialister vil ring til kontakt 1, derefter 2, hele vejen igennem til slutningen af listen, hvor retshåndhævelse vil blive kontaktet. 

 • Hvad hvis der er en trussel, der ikke er nært forestående?

  Ud over den automatiske e-mail, der sendes af Alert, sender sikkerhedsspecialisten også en resumé-e-mail om trusler, der er identificeret som høje risici, men ikke forestående.

 • Hvad definerer en trussel som "forestående"?

  Overhængende trusler er enom at ske og kræve øjeblikkelig indblanding. 

  • Risikoniveauer vurderes som lave, mellemstore, høje eller overhængende trussel. 

   

  Kvalifikationerne for en overhængende trussel omfatte 

  • Adgang til våben 
  • Planlæg på plads 
  • Specifikke detaljer 
  • Farvel breve / indhold 

   

 • Hvordan vil kommunikationsstien se ud, hvis fakultetet / personalet ikke er tilgængeligt?

  Hvis vi ikke er i stand til at nå skolen Nødkontakter og en trussel er nært forestående, vil vi kontakte lokal retshåndhævelse.

 • Kan jeg redigere og / eller slette mine eskaleringslistekontakter?

  Ja. For at foretage ændringer i eskaleringslistekontakter, naviger i Lightspeed-filter til Indstillinger: Alert, og klik derefter her under Softwarekonfiguration. Vælg derefter Human Review under Configurations. Herfra kan du tilføje, slet, rediger Eskalering contakt. Når du er færdig med dine ændringer, skal du trykke på Opdater for at gemme dine ændringer.

 • Vil menneskelig gennemgang fortsætte med at overvåge alarmer, hvis jeg har e-mail-underretninger?

  Ja! Hvis Alert fungerer, men automatiske e-mails er i venteposition, modtager Lightspeed sikkerhedsspecialister stadig og gennemgår alle alarmer.

 • Vil menneskelig gennemgang fortsætte med at overvåge advarsler uden for mine åbningstider?

  Nej, Alert skal fungere (overvåge og advare om aktivitet) for, at den menneskelige gennemgangstjeneste kan se sagerne og udføre deres arbejde. 

Lightspeed Digital Insight™

 • Kan Lightspeed Digital Insight hjælpe med at finde ikke-godkendte apps på vores netværk?

  Ja! Dette er en almindelig anmodning fra skoler og distrikter rundt om i verden for at finde handlingsdata for apps, som studerende eller lærere muligvis bruger på netværket, der ikke er godkendt.

   

 • Virker Lightspeed Digital Insight på iPads?

  Ja! Applikationsforbrug på iPads kan generelt være dyrere end de fleste enheder, og Lightspeed Digital Insight kan give dig overblik over, hvilke apps der bliver brugt mindst, så du nemt kan bestemme omkostningsreducerende muligheder.

   

 • Kan Lightspeed Digital Insight fortælle mig, hvilke apps der bliver mest brugt af elever både i skolen og hjemmet?

  Agenten er i stand til at give detaljerede data om den studerendes online aktivitet overalt, hvad enten det er på eller uden for skolecampus.

 • Kan jeg give rektorer adgang til studerendes data, men ikke lærere eller andet personale?

  Ja. Alle rapporter kan deles med relevante interessenter.

 • Fungerer Lightspeed MDM med alle operativsystemer (OS)?

  Ja, Lightspeed MDM er et styringssystem til flere OS (kompatibelt med iOS, Mac og Windows) med fjernkonfigurationsfunktioner. Dette fungerer ikke korrekt i Chrome OS på grund af vores partnerskab med Google, da Google kun tillader deres egen Google MDM-løsning på Chrome-enheder.

 • Tilbyder Lightspeed MDM enhedsplaceringssporing?

  Ja, Lightspeed MDM giver it-teams en skybaseret løsning til at spore enheder i realtid til hurtig gendannelse af mistet eller stjålet udstyr. Lightspeed Systems er en Apple-certificeret partner; MDM leverer geo-tracking-funktioner til Mac OS og iOS-miljøer.

Lightspeed Classroom Management ™

 • Kan du se elevskærme med Classroom Management?

  Ja! Lightspeed Classroom Management giver administratorer adgang til at se alle klasseværelset på én gang eller zoome ind på en valgt individuel elev. I modsætning til andre klasseløsningsadministrationsløsninger på markedet giver Lightspeed Classroom Management synlighed til hele skrivebordsskærmen - ikke kun browservinduet - på Windows- og Mac-enheder.

 • Fungerer Classroom Management på iOS?

  Der er ingen klasseløsningsadministrationsløsninger på markedet, som Apple tillader at blive brugt på iOS. Imidlertid er Lightspeed Classroom Management kompatibel med Chrome-, Mac- og Windows-operativsystemer.

 • Fungerer Classroom Management på enheder derhjemme (eksternt)?

  Classroom Management er skybaseret, så det kan arbejde på enheder når som helst og hvor som helst. Da vi forstår vigtigheden af datasikkerhed, kan administratorer indstille Classroom Management til at blive brugt på enheder derhjemme eller kun på campus såvel som tilladte timer.

 • Integreres Classroom Management med Zoom?

  Ja, Lightspeed Classroom Management integreres med Zoom, så lærere kan se både elevers ansigter og deres skærme.

 • Integreres Classroom Management med Microsoft Teams?

  Ja, Lightspeed Classroom Management integreres med Microsoft Teams og Chat for enklere virtuelle klasselokale arbejdsgange.

 • Tilbyder du læreruddannelse til Lightspeed Classroom Management?

  Absolut! Vi tilbyder et kursus for lærere sammen med videoer, der hjælper med at lære, hvordan man navigerer i Lightspeed Classroom Management.

 • Er det påkrævet at have licenser til personale og lærere' enheder til at bruge Classroom Management?

  Det er ikke nødvendigt at have en licens til personale og lærerudstyr. Lærere kan drage fordel af alle vores Lightspeed Classroom Management-funktioner uden licens.

 • Mens vores elever bruger Chromebooks, og alle vores lærere bruger Macbooks, kører Classroom Management på Apple-computere, inklusive dem med de nye M1-chips?

  Ja, MacBooks med M1-chip understøttes.

 • Hvordan identificeres enheder og med hvilken tilknyttet studerende?

  Enheder identificeres med et serienummer og det loggede bruger-id.

 • Jeg vil gerne købe nu, men kan jeg få tjenesten til at starte på et senere tidspunkt?

  Ja, det er muligt at købe din ordre og definere, hvornår du ønsker, at tjenesten skal begynde. Angiv den ønskede startdato i din indkøbsordre.

Lightspeed Systems Ofte stillede spørgsmål

 • Får jeg hjælp til implementering?

  Vi tilbyder implementeringskurser hostet af salgsingeniører samt selvstyrede instruktioner og et udpeget team til eventuelle specifikke spørgsmål. Derudover er chat i kundeportalen tilgængelig med implementeringsressourcer.

 • Hvordan kontakter jeg support?

  Lightspeed supportteamet kan kontaktes ved at udfylde supportformularen på vores Kontakt os side samt via telefon og live chat. Lightspeed kundeportal-vidensbase og live chat er tilgængelig 24/7.

 • Jeg & #039; er rektor på en skole. Kan jeg købe dine programmer kun til min skole, eller skal dette være en implementering i hele distriktet?

  For at implementere vores produkter skal vi involvere og få godkendelse fra distriktets IT-team.

 • Vil Lightspeed Systems-løsninger synkronisere med mine distrikter SIS (Student Information System)?

  Ja, Lightspeed-løsninger integreres med alle de velkendte elevinformationssystemer. Med vores API kan vi synkronisere med ethvert SIS, der er på plads i dit distrikt.

 • Kan Lightspeed Systems filtrere IoT- og BYOD-enheder?

  Ja! Lightspeed tilbud løsninger til at dække Internet of Things (IoT) og bringe din egen enhed (BYOD) enheder på dit netværk.

 • Hvordan adskiller implementeringen af Smart Agent sig på tværs af operativsystemer (OS)?

  På Chromebooks bruges en push-udvidelse til at implementere Smart Agent. På iPads installeres en applikation til implementering.

 • Hvordan sikrer Lightspeed, at indholdsfiltreringssystemet ikke går ned?

  Vores filtrering gemmer data lokalt som en backup, så hvis tjenester går ned, bliver enheder stadig filtreret korrekt. Serviceafbrydelser er dog sjældne; vores serviceniveauaftale (SLA) siger vores tjenester er tilgængelige mindst 99.5% ad gangen. Mens vores servere løbende overvåges, er den gennemsnitlige månedlige oppetid i 2020 99,9%.

 • Hvordan kan jeg forhindre elever i at afinstallere Smart Agent?

  Studerende er ikke i stand til at afinstallere agenter, der er installeret på enheder.

skærmbilleder på stationære og mobile enheder til software til fjernundervisning

Her er en demo, på os

Laver du stadig din research?
Lad os hjælpe! Planlæg en gratis demo med en af vores produkteksperter for at få besvaret alle dine spørgsmål hurtigt.

mand sidder ved skrivebordet på en bærbar computer og kigger på instrumentpanelet Lightspeed Filter

Velkommen tilbage!

Leder du efter prisoplysninger for vores løsninger?
Fortæl os om dit distrikts krav, så laver vi gerne et skræddersyet tilbud.

Genforestil det inspirerede og interaktive klasseværelse til fjern-, hybrid- og personlig læring. Lightspeed Classroom Management™ giver lærere realtidssynlighed og kontrol over deres elevers digitale arbejdsområder og onlineaktivitet.

 • Sørg for, at alle elever kun interagerer med det rigtige online pensum - præcis når de skal bruge det.
 • Udsend kontrollerede læseplanslinks til alle elever på samme tid.
 • Bloker upassende eller distraherende websteder og apps.

Sikre skalerbar og effektiv administration af læringsenheder. Lightspeed Mobile Device Management™-systemet sikrer sikker og sikker styring af elevernes læringsressourcer med realtidssynlighed og rapportering, der er afgørende for effektiv fjernundervisning.

 • En centraliseret, cloud-baseret løsning til uendeligt skalerbar enhed, applikation og politikstyring
 • Self-Service App Library, hvor lærere og elever
  kan få adgang til og installere godkendte læseplaner og læringsværktøjer
 • Fjerndistribuer, rediger og tilbagekald hundredvis af politikker og uddannelsesapplikationer, samtidig med at typisk nedetid og omkostninger reduceres

Forebyg selvmord, cybermobning og skolevold. Lightspeed Alert™ understøtter distriktsadministratorer og udvalgt personale med avanceret kunstig intelligens til at opdage og rapportere potentielle trusler, før det er for sent.

 • Menneskelig gennemgang
 • Realtidsadvarsler, der markerer tegn på en potentiel trussel
 • Intervener hurtigt, før en hændelse opstår.
 • Aktivitetslogfiler giver overblik over onlineaktivitet før og efter en markeret begivenhed

Beskyt eleverne mod skadeligt onlineindhold. Lightspeed Filter™ er den bedste løsning i klassen, der fungerer som en solid barriere mod upassende eller ulovligt onlineindhold for at sikre elevernes onlinesikkerhed 24/7.

 • Drevet af den mest omfattende database i branchen bygget gennem 20 års webindeksering og maskinlæring.
 • Sørg for overholdelse af CIPA
 • Bloker millioner af upassende, skadelige og ukendte websteder, billeder og videoer, inklusive YouTube
 • Hold forældrene informeret med Lightspeed Parent Portal™

Få fuldstændig synlighed i elevernes online læring. Lightspeed Analytics™ giver distrikterne robuste data om effektiviteten af alle værktøjer, de implementerer, så de kan anlægge en strategisk tilgang til deres teknologistak og strømline rapportering.

 • Spor overtagelse af uddannelsesteknologi og -brugstendenser, eliminer redundans, og øg investeringsafkast
 • Overvåg app- og indholdsforbrug for at lette tidlig adoption og effektiv udnyttelse
 • Vurder risiko med synlighed i elevdatabeskyttelse og overholdelse af sikkerhed