Usein Kysytyt Kysymykset

Onko sinulla kysyttävää yhdestä ratkaisustamme, johon tarvitset vastauksen nopeasti?
Saat vastauksia moniin kysymyksiisi liittyen Lightspeed Systems ja ratkaisuihimme. Ota meihin yhteyttä oppia lisää - autamme mielellämme.

 • Onko Lightspeed-suodatin yhteensopiva kaikissa käyttöjärjestelmissä?

  Lightspeed-suodatin käyttää omia SmartAgentteja, jotka ovat yhteensopivia Chrome-, Windows-, Mac- (yhteensopiva uusimman Mac OS -päivityksen: Big Sur) ja iOS-käyttöjärjestelmien kanssa.

 • Voinko Lightspeed-suodattimen avulla estää ja sallia YouTube-videot?

  Lightspeed SmartPlay käyttää edistyksellistä koneoppivaa tekoälyä – ja tietokanta, joka kasvaa päivittäin – edistyneisiin suodatusominaisuuksiin YouTubessa. Opiskelijoiden sijainnista riippumatta SmartPlay sallii ja estää upotetun videosisällön Internetissä varmistaakseen, että vain sopivaa sisältöä näytetään. SmartPlay on Lightspeed-suodattimen käyttäjien saatavilla ja tarjoaa yksityiskohtaisia raportointi- ja ohjausvaihtoehtoja opettajille.

 • Voivatko vanhemmat käyttää oppilaiden verkkotoimintaraportteja Lightspeed-suodattimen avulla?

  Lightspeed-emoportaali sisältää viikoittaiset vanhempainraportin sähköpostit yhteydenpidon parantamiseksi koulun ja opiskelijoiden kodin välillä. Lightspeed Filter -asiakkaat voivat kutsua vanhempia katsomaan lapsensa Internet-toimintaa suoraan postilaatikkoon. Lightspeed-vanhempaportaali antaa opiskelijoiden perheelle mahdollisuuden osallistua koulutukseensa ilman ylimääräistä työtä IT-ryhmille.

 • Minkätyyppisiä raportteja Lightspeed-suodatin on käytettävissä?

  Lightspeed-suodatinraportit toimivat kaikissa käyttöjärjestelmissä, mukaan lukien iOS. Verkkoagenttimme pystyy sieppaamaan tietoja IoT-, BYOD-laitteille. Saatavilla olevat raportit sisältävät Internet-yleiskatsauksen, verkkotoimintalokin ja mukautetun käyttäjäraportoinnin.

  • Internet-yleiskatsaus: Kuinka Internet-kaistanleveyttäsi käytetään? Tärkeimmät verkkosivustot, joita haluat seurata, voidaan lisätä tähän raporttiin mukautettua seurantaa varten.
  • Verkkotapahtumaloki: Raakatiedot tietylle ehtojoukolle. Nämä raportit ovat hyödyllisiä IT-ryhmille, kun he tarkastelevat laitetason tietoja käyttäjän, sarjanumeron, sijainnin, tietyltä sivustolta tulevan liikenteen ja muun mukaan.
  • Käyttäjäraportti: Asiakkaamme yleisimmin käytetty raportti, tämä raportti antaa pääsyn yksittäisen käyttäjän verkkotoiminnan yksityiskohtaisiin tietoihin jaettavassa, helposti luettavassa muodossa.

 • Voinko määrittää roolit ja oikeudet, jotta rehtorit ja kouluneuvojat voivat tarkastella opiskelijoiden online-tietoja?

  Piirin järjestelmänvalvojat voidaan lisätä vastaanottamaan hälytysilmoituksia hälytyksen kautta tuote käyttöliittymä. Tämä määritetään toteutuksen aikana ja voidaan päivittää klo milloin vain. 

 • Voinko suodattaa Google- ja YouTube-liikennettä iOS-laitteilla?

  Pilvien integraatioiden ja päivitettyjen agenttien avulla iOS- / iPad-laitteiden verkkotoiminta siepataan ja suodatetaan, mukaan lukien koulutusohjelmat, Google-haut ja verkkoselaaminen.

 • Käytän tällä hetkellä turvatarkistusta. Onko minun päivitettävä Chrome-laajennukseni, jotta voin käyttää hälytystä?

  Ota yhteyttä tilivastaavaan ja pyydä lisenssi verkkotunnukselle Lightspeed-hälytys. Kun sinulla on hälytyslisenssi, hälytys näkyy kohdassa "Raportit suodattimessa (rele)" turvatarkastuksen sijaan. Voit sitten asentaa upouuden Lightspeed-hälytyslaajennuksen Chromelle, joka tuo päivitetyn tekoälylogiikan sieppaamaan laitteessa valmiit sanat tarkemmin, vähentäen laitteiden liikennettä ja meluisia tapahtumia. Lisäksi sinulla on pääsy Alert Agent 2.0 for Windows -ohjelmaan; iOS-hakutermit; ja Google-asiakirjat, taulukot, diat ja pilviintegraatio!

 • Saako ihmisen tarkastus onnettomuudet, jotka Alert kaipaa

  Ei, turvallisuusasiantuntijan tarkistusjonon täyttää sama Alert AI. Lightspeed:n turvallisuusasiantuntijat tarkastelevat kuitenkin jokaisen tapauksen sijaan jokaisen tapauksen.

 • Saavatko vanhemmat samat ilmoitukset?

  Ei, hälytysilmoitukset välitetään vain kouluhallinnon virkamiehille. Vanhempien ilmoitukset voidaan integroida myöhemmin.

 • Voiko hälytystä ostaa ilman Lightspeed-suodatinta?

  Joo! Vaikka Lightspeed-ratkaisut integroituvat saumattomasti yhteen, Lightspeed Alert voidaan ottaa käyttöön muiden verkkosuodatusjärjestelmien kanssa.

 • Mitä uusi Chrome-hälytyslaajennus tuo? Muuttaako se hälytyksen toimintaa?

  Chromen hälytyslaajennus on upouusi laajennus, joka tuo päivitetyn tekoälylogiikan sieppaamaan laitteessa valmiit sanat tarkemmin, mikä vähentää laitteiden liikennettä ja meluisia tapahtumia. 

 • Toimiiko Lightspeed-hälytys iOS: ssä? Mitä se kattaa?

  Lightspeed-hälytys seuraa ja hälyttää Google-hakutermejä iOS-laitteilta.

  • iOS-laitteiden on ensin välitettävä verkkoagentti (Relay Rocket).
  • Verkkoagentin (Relay Rocket) on oltava versio 1.4+.
  • Lisäksi voit yhdistää hälytyksen Googlen ja Microsoftin pilvipalveluihin kattamaan Google-dokumentit, Sheets ja Slides sekä Microsoft Teams, Word, Excel PowerPoint ja Outlook iOS-laitteillasi.

 • Yritän perustaa ihmisarvioinnin. Miksi näen punaisen X-kuvakkeen ja viestin "Ei tapahtumia / tapausta havaittu"?

  Jotta Lightspeed-hälytys voidaan tarkistaa ihmisiltä, vähintään 1 hälytystapaus on oltava luotu organisaatiollesi viimeisten 6 kuukauden aikana. Tämän tarkoituksena on varmistaa tämä järjestelmä toimii optimaalisesti, joten voit olla varma siitä Organisaatiosi ilmoitukset tarkastaa a Lightspeed Systems-turvallisuusasiantuntija. Jos haluat määrittää hälytyksen ja käynnistää testitapauksen, katso Lightspeed Alert ™ -sovelluksen käytön aloittaminen.

 • Kuinka poistan ihmisten tarkastelun käytöstä?

  Poista käytöstä ihmisten tarkastelu siirtymällä Lightspeed-suodattimen kohtaan Asetukset: Hälytys ja napsauttamalla tätä alla Ohjelmistokokoonpano. Valitse seuraavaksi Kokoonpanot-kohdasta Human Review. Napsauta tästä napsauttamalla Poista käytöstä ja sitten Vahvista vahvistaaksesi, että haluat poistaa ihmisten tarkastelun käytöstä Lightspeed-hälytykselle. Jos päätät poistaa ihmisten tarkastelun käytöstä, voit ottaa sen uudelleen käyttöön milloin tahansa siirtymällä takaisin kohtaan ”Human Review” Määritykset-sivulla ja noudattamalla kehotteita. 

 • Kun navigoin Lightspeed-hälytysmääritykset -sivulle, miksi en näe ihmisten tarkistusta?

  Jos haluat lisätä ihmisarvion Lightspeed-hälytystilillesi, ota yhteyttä Lightspeed Systems-tilivastaavaan.

 • Mitä tapahtuu, kun ihmisten tarkastelu on käynnissä? Saanko edelleen hälytyssähköpostit?

  Niin kauan kuin et ole asettanut sähköposti ilmoituksia että pidä aikataulun ulkopuolella tuntia, saat silti automaattiset hälytyssähköpostit (järjestelmänvalvojan roolisi perusteella). Ihmisen tarkastellessa saat myös puhelun ja henkilökohtaisen yhteenvedon sähköpostista välittömistä uhista ja summastamary-sähköposti kaikista korkeista hälytyksistä.

 • Ketkä ovat Lightspeed-turvallisuusasiantuntijoita?

  Lightspeed-turvallisuusasiantuntijat ovat globaali joukkue ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita opiskelijoiden turvallisuudesta ja kokemuksesta, mukaan lukien koulutus, lainvalvonta, opiskelijoiden turvallisuus ja mielenterveys. Jokainen turvallisuusasiantuntija on kokopäiväinen Lightspeed-työntekijäjee ja saa kattavan koulutuksen yhdessä American Foundation for Suicide Preventionin, mielenterveysalan ammattilaisten ja koulun turvallisuusasiantuntijoiden kanssa.

 • Soittaako turvallisuusasiantuntija jokaista hälytystä?

  Ei. Soittopuun eskalointiprosessi on tarkoitettu välittömiin uhkiin. Lightspeed-opiskelijoiden turvallisuusasiantuntijat soita yhteyshenkilölle 1, sitten 2, aina luettelon loppuun, jossa lainvalvontaviranomaisiin otetaan yhteyttä. 

 • Entä jos on olemassa uhka, joka ei ole välitön?

  Hälytyksen lähettämän automaattisen sähköpostin lisäksi turvallisuusasiantuntija lähettää myös yhteenvedon sähköpostista kaikista riskeistä, jotka on todettu suuriksi, mutta joita ei ole välitön.

 • Mikä määrittelee uhan "välittömäksi"?

  Välitön uhka onottelu tapahtuu ja vaatii välitöntä puuttumista. 

  • Riskitasot luokitellaan mataliksi, keskisuuriksi, korkeiksi, tai välitön uhka. 

   

  Karsinnat välittömän uhan varalta sisältää 

  • Aseen saanti 
  • Suunnittele paikalleen 
  • Yksityiskohtaiset tiedot 
  • Hyvästi kirjeet / sisältö 

   

 • Miltä viestintäpolku näyttää, jos tiedekuntia / henkilökuntaa ei ole käytettävissä?

  Jos emme pääse koulun hätäyhteyshenkilöihin ja uhka on välitön, otamme yhteyttä paikallisiin lainvalvontaviranomaisiin.

 • Voinko muokata ja / tai poistaa eskalointiluetteloni yhteystietoja?

  Joo. Jos haluat tehdä muutoksia eskalointiluettelon yhteystietoihin, navigoi Lightspeed-suodattimessa kohtaan Asetukset: Hälytys ja napsauta sitten Ohjelmiston määritykset -kohdassa. Valitse seuraavaksi Kokoonpanot-kohdasta Human Review. Täältä voit lisätä, poistaa, muokkaa Escalation conkoskettaa. Kun olet viimeistellyt versiosi, tallenna muutokset painamalla Päivitä.

 • Jatkaako ihmisten tarkastelu hälytysten seurantaa, jos pidän sähköposti-ilmoituksia?

  Joo! Jos hälytys toimii, mutta automaattiset sähköpostit ovat odotustilassa, Lightspeed-turvallisuusasiantuntijat saavat edelleen ja tarkastavat kaikki ilmoitukset.

 • Jatkaako ihmisten tarkastelu hälytysten seurantaa hälytysaikatauluni ulkopuolella?

  Ei, hälytyksen on oltava toiminnassa (toiminnan seuranta ja hälytys), jotta ihmisarviointipalvelu voi nähdä tapaukset ja suorittaa työnsä. 

Lightspeed Digital Insight™

 • Voiko Lightspeed Digital Insight auttaa löytämään ei-hyväksyttyjä sovelluksia verkostamme?

  Joo! Tämä on yleinen koulujen ja piirien pyyntö ympäri maailmaa löytää toimivia tietoja sovelluksista, joita opiskelijat tai opettajat saattavat käyttää verkossa ja joita ei ole hyväksytty.

   

 • Toimiiko Lightspeed Digital Insight iPadeissa?

  Joo! Sovelluskulut iPadeissa voivat yleensä olla kalliimpia kuin useimmat laitteet, ja Lightspeed Digital Insight voi antaa sinulle näkemyksen siitä, mitä sovelluksia käytetään vähiten, joten voit helposti määrittää kustannussäästömahdollisuuksia.

   

 • Voiko Lightspeed Digital Insight kertoa minulle, mitä sovelluksia oppilaat käyttävät eniten sekä koulussa että kotona?

  Agentti pystyy antamaan yksityiskohtaista tietoa opiskelijan verkkotoiminnasta missä tahansa, onko se koulun kampuksella vai muualla.

 • Voinko antaa rehtoreille pääsyn opiskelijatietoihin, mutta en opettajiin tai muuhun henkilökuntaan?

  Joo. Kaikki raportit voidaan jakaa asiaankuuluvien sidosryhmien kanssa.

 • Toimiiko Lightspeed MDM kaikkien käyttöjärjestelmien kanssa?

  Kyllä, Lightspeed MDM on monen käyttöjärjestelmän hallintajärjestelmä (yhteensopiva iOS: n, Macin ja Windowsin kanssa), jolla on etäasetukset. Tämä ei toimi kunnolla Chrome-käyttöjärjestelmässä, koska olemme yhteistyössä Googlen kanssa, koska Google sallii oman Google MDM -ratkaisunsa vain Chrome-laitteilla.

 • Tarjoaako Lightspeed MDM laitteen sijainnin seurantaa?

  Kyllä, Lightspeed MDM tarjoaa IT-ryhmille pilvipohjaisen ratkaisun laitteiden seuraamiseen reaaliajassa kadonneiden tai varastettujen laitteiden nopeaan palauttamiseen. Lightspeed Systems on Applen sertifioitu kumppani; MDM tarjoaa geoseurantaominaisuudet Mac OS- ja iOS-ympäristöille.

Lightspeed Classroom Management ™

 • Voitko tarkastella opiskelijoiden näyttöjä Classroom Managementin avulla?

  Joo! Lightspeed Classroom Management antaa järjestelmänvalvojille pääsyn tarkastella kaikkia luokkahuoneen näyttöjä kerralla tai lähentää valittua yksittäistä opiskelijaa. Toisin kuin muut markkinoilla olevat luokkahuoneen hallintaratkaisut, Lightspeed Classroom Management antaa näkyvyyden koko työpöydän näytölle - ei vain selainikkunalle - Windows- ja Mac-laitteissa.

 • Toimiiko Classroom Management iOS: ssä?

  Markkinoilla ei ole luokanhallintaratkaisuja, joita Apple sallisi käyttää iOS: ssä. Lightspeed Classroom Management on kuitenkin yhteensopiva Chrome-, Mac- ja Windows-käyttöjärjestelmien kanssa.

 • Toimiiko Classroom Management laitteissa kotona (etänä)?

  Classroom Management on pilvipohjainen, joten se voi toimia laitteilla milloin tahansa ja missä tahansa. Koska ymmärrämme tietosuojan tärkeyden, järjestelmänvalvojat voivat asettaa luokanhallinnan käytettäväksi laitteissa kotona tai vain kampuksella sekä sallitut tunnit.

 • Integroituuko Classroom Management Zoomiin?

  Kyllä, Lightspeed Classroom Management integroituu Zoomiin, jotta opettajat näkevät sekä opiskelijoiden kasvot että heidän näytöt.

 • Integroituuko Classroom Management Microsoft Teamsiin?

  Kyllä, Lightspeed Classroom Management integroituu Microsoft Teamsin ja Chatin kanssa yksinkertaisempien virtuaalisten luokkahuoneiden työnkulkujen aikaansaamiseksi.

 • Tarjoatko opettajankoulutusta Lightspeed-luokanhallintaan?

  Ehdottomasti! Tarjoamme koulutuskurssin opettajille sekä videoita, jotka auttavat oppimaan navigoimaan Lightspeed Classroom Management -sovelluksessa.

 • Vaaditaanko henkilöstön ja opettajien lisenssit' laitteita Classroom Managementin käyttämiseen?

  Sillä ei tarvitse olla lisenssiä henkilökunnan ja opettajien laitteille. Opettajat voivat hyödyntää kaikkia Lightspeed Classroom Management -ominaisuuksiamme ilman lisenssiä.

 • Vaikka opiskelijamme käyttävät Chromebookeja ja kaikki opettajamme käyttävät Mac-kirjoja, toimiiko Classroom Management Apple-tietokoneilla, mukaan lukien uudet M1-sirut?

  Kyllä, M1-sirulla varustettuja MacBookeja tuetaan.

 • Kuinka laitteet tunnistetaan ja minkä oppilaan kanssa?

  Laitteet tunnistetaan sarjanumerolla ja sisäänkirjautuneella käyttäjätunnuksella.

 • Haluaisin ostaa nyt, mutta voinko aloittaa palvelun myöhemmin?

  Kyllä, on mahdollista ostaa tilauksesi ja määrittää, milloin haluat palvelun alkavan. Määritä ostotilauksessasi haluamasi alkamispäivä.

Lightspeed Systems: n usein kysytyt kysymykset

 • Saanko apua toteutuksessa?

  Tarjoamme myyntiinsinöörien isännöimiä toteutusluokkia, itseohjattuja ohjeita ja nimetyn tiimin kaikkiin kysymyksiin. Lisäksi chat-asiakasportaalissa on käytettävissä toteutusresursseja.

 • Kuinka otan yhteyttä tukeen?

  Lightspeed-tukitiimiin voi ottaa yhteyttä täyttämällä tukilomakkeen Ota meihin yhteyttä sivulla sekä puhelimitse ja live-chatissa. Lightspeed-asiakasportaalin tietopankki ja live-chat ovat käytettävissä ympäri vuorokauden.

 • Olen koulun rehtori. Voinko ostaa ohjelmia vain koulaani varten vai onko sen oltava koko piirin laajuinen toteutus?

  Tuotteidemme käyttöönottamiseksi meidän on saatava mukaan piirin IT-tiimi ja saatava siitä hyväksyntä.

 • Synkronoituvatko Lightspeed Systems-ratkaisut piirini opiskelijatietojärjestelmään (SIS)?

  Kyllä, Lightspeed-ratkaisut integroituvat kaikkiin tunnettuihin opiskelijoiden tietojärjestelmiin. API: n avulla voimme synkronoida minkä tahansa piirisi alueella olevan SIS: n kanssa.

 • Voiko Lightspeed Systems suodattaa IoT- ja BYOD-laitteita?

  Joo! Lightspeed tarjoaa ratkaisuja kattamaan esineiden internet (IoT) ja tuomaan oman laitteen (BYOD) laitteet verkkoon.

 • Miten Smart Agentin käyttöönotto eroaa käyttöjärjestelmissä (OS)?

  Chromebookissa Smart Agentin käyttöönottoon käytetään push-laajennusta. IPadissa asennetaan sovellus asennettavaksi.

 • Kuinka Lightspeed varmistaa, että sisällön suodatusjärjestelmä ei mene alas?

  Suodatuksemme tallentaa tietoja paikallisesti varmuuskopiona, joten jos palvelut laskevat, laitteet suodatetaan edelleen oikein. Palvelun keskeytykset ovat kuitenkin harvinaisia; palvelutasosopimuksessamme (SLA) todetaan palvelumme ovat käytettävissä vähintään 99,5% kertaa. Palvelimiamme seurataan jatkuvasti, mutta keskimääräinen kuukausittainen käyttöaika vuonna 2020 oli 99,9%.

 • Kuinka voin estää oppilaita poistamasta Smart Agentin asennusta?

  Opiskelijat eivät pysty poistamaan laitteisiin asennettuja agentteja.

kuvakaappaukset työpöydällä ja mobiililaitteilla etäopiskeluohjelmistoja varten

Tässä on demo meille

Teetkö vielä tutkimusta?
Anna meidän auttaa! Varaa ilmainen esittely yhden tuoteasiantuntijamme kanssa saadaksesi vastaukset kaikkiin kysymyksiisi nopeasti.

mies istuu pöydällä kannettavalla tietokoneella katsellen Lightspeed-suodattimen kojelautaa

Tervetuloa takaisin!

Etsitkö ratkaisujemme hintatietoja?
Kerro meille piirisi vaatimuksista, niin teemme mielellämme mukautetun tarjouksen.

Kuvittele uudelleen inspiroitu ja interaktiivinen luokkahuone etä-, hybridi- ja henkilökohtaiseen oppimiseen. Lightspeed Classroom Management™ tarjoaa opettajille reaaliaikaisen näkyvyyden ja hallinnan oppilaiden digitaalisiin työtiloihin ja verkkotoimintaan.

 • Varmista, että kaikki opiskelijat käyttävät vain oikeaa verkko-opetussuunnitelmaa – juuri silloin, kun heidän on tarkoitus käyttää sitä.
 • Työnnä tarkistettujen opetussuunnitelmien linkit kaikille opiskelijoille samanaikaisesti.
 • Estä sopimattomat tai häiritsevät verkkosivustot ja sovellukset.

Varmista skaalautuva ja tehokas oppimislaitteiden hallinta. Lightspeed Mobile Device Management™ -järjestelmä varmistaa opiskelijoiden oppimisresurssien turvallisen ja turvallisen hallinnan sekä reaaliaikaisen näkyvyyden ja raportoinnin, jotka ovat välttämättömiä tehokkaan etäopiskelun kannalta.

 • Keskitetty, pilvipohjainen ratkaisu rajattomasti skaalautuviin laitteiden, sovellusten ja käytäntöjen hallintaan
 • Itsepalvelusovelluskirjasto, jossa opettajat ja opiskelijat
  voi käyttää ja asentaa hyväksyttyjä opetussuunnitelmia ja oppimistyökaluja
 • Ota etäkäyttöön, muuta ja peruuttaa satoja käytäntöjä ja koulutussovelluksia vähentäen samalla tyypillisiä seisokkeja ja kustannuksia

Estä itsemurhat, verkkokiusaaminen ja kouluväkivalta. Lightspeed Alert™ tukee piirin ylläpitäjiä ja valittuja henkilöitä edistyneellä tekoälyllä havaitsemaan ja raportoimaan mahdolliset uhat ennen kuin on liian myöhäistä.

 • Ihmisten arvostelu
 • Reaaliaikaiset hälytykset, jotka ilmoittavat mahdollisen uhan merkkejä
 • Toimi nopeasti ennen onnettomuuden sattumista.
 • Toimintalokit tarjoavat näkyvyyttä verkkotoiminnasta ennen merkittyä tapahtumaa ja sen jälkeen

Suojaa oppilaita haitalliselta verkkosisällöltä. Lightspeed Filter™ on luokkansa paras ratkaisu, joka toimii vankana esteenä sopimattomalle tai laittomalle verkkosisällölle ja varmistaa opiskelijoiden verkkoturvallisuuden 24/7.

 • Alan kattavin tietokanta, joka on rakennettu 20 vuoden verkkoindeksoinnin ja koneoppimisen kautta.
 • Varmista CIPA:n noudattaminen
 • Estä miljoonia sopimattomia, haitallisia ja tuntemattomia sivustoja, kuvia ja videoita, mukaan lukien YouTube
 • Pidä vanhemmat ajan tasalla Lightspeed Parent Portal™:n avulla

Saat täydellisen näkyvyyden opiskelijoiden verkko-oppimiseen. Lightspeed Analytics™ antaa piireille vankat tiedot kaikkien niiden käyttöönomien työkalujen tehokkuudesta, jotta ne voivat omaksua strategisen lähestymistavan teknologiapinoonsa ja virtaviivaistaa raportointia.

 • Seuraa koulutusteknologian käyttöönottoa ja käyttötrendejä, poista redundanssi ja lisää sijoitetun pääoman tuottoprosenttia
 • Seuraa sovellusten ja sisällön kulutusta helpottaaksesi varhaista käyttöönottoa ja tehokasta käyttöä
 • Arvioi riskejä näkemällä opiskelijoiden tietosuojan ja turvallisuuden noudattamisen