ofte stilte spørsmål

Har du spørsmål om en av løsningene du trenger svar på raskt?
Få svar på mange av spørsmålene dine om Lightspeed Systems og våre løsninger. Kontakt oss for å lære mer - vi hjelper gjerne.

 • Er Lightspeed filter kompatibelt på alle operativsystemer (OS)?

  Lightspeed Filter bruker proprietære SmartAgents som er kompatible på Chrome, Windows, Mac (kompatibel med den siste Mac OS-oppdateringen: Big Sur) og iOS-operativsystemer.

 • Kan jeg bruke Lightspeed-filter for å blokkere og tillate YouTube-videoer?

  Lightspeed SmartPlay bruker avansert maskinlærings-AI – med en database som vokser daglig – for avanserte filtreringsfunksjoner på YouTube. Uansett hvor elevene befinner seg, tillater og blokkerer SmartPlay innebygd videoinnhold rundt på internett for å sikre at kun passende innhold vises. SmartPlay er tilgjengelig for Lightspeed Filter-brukere, og tilbyr detaljerte rapporterings- og kontrollalternativer for lærere.

 • Kan foreldre få tilgang til elevenes online-aktivitetsrapporter med Lightspeed-filter?

  Lightspeed Foreldreportal inkluderer e-postmeldinger om ukentlig foreldrerapport for å forbedre kommunikasjonen mellom skolen og studentenes hjem. Lightspeed Filter-kunder kan invitere foreldre til å se barnets internettaktivitet direkte til innboksen. Lightspeed foreldreportal gir studentenes familie mulighet til å involvere seg i utdannelsen uten ekstra arbeid for IT-team.

 • Hvilke typer rapporter er tilgjengelige i Lightspeed-filter?

  Lightspeed Filterrapporter fungerer på tvers av alle operativsystemer, inkludert iOS. Nettverksagenten vår kan registrere data for IoT, BYOD-enheter. Tilgjengelige rapporter inkluderer en Internett-oversikt, webaktivitetslogg og tilpasset brukerrapportering.

  • Internett-oversikt: Hvordan blir internettbåndbredden din brukt? Viktige nettsteder du vil ha overvåket, kan legges til denne rapporten for tilpasset sporing.
  • Webaktivitetslogg: rådata for et bestemt sett med kriterier. Disse rapportene er nyttige for IT-team for å se på informasjon på enhetsnivå etter bruker, serienummer, plassering, trafikk fra et bestemt nettsted og mer.
  • Brukerrapportering: Den mest brukte rapporten blant våre kunder, denne rapporten gir tilgang til detaljerte data om en enkelt, spesifikk brukeres online aktivitet i et delbart, lettlest format.

 • Kan jeg tildele roller og tillatelser slik at rektorer og skoleledere kan se studentdata på nettet?

  Distriktsadministratorer kan legges til for å motta varselvarsler gjennom varselet produkt grensesnitt. Dette vil bli konfigurert under implementeringen og kan oppdateres på når som helst. 

 • Kan jeg filtrere Google- og YouTube-trafikk på iOS-enheter?

  Med våre skyintegrasjoner og oppgraderte agenter fanges og filtreres online aktivitet på iOS / iPads, inkludert utdanningsapper, Google-søk og nettlesing.

 • Jeg bruker for øyeblikket sikkerhetskontroll. Må jeg oppdatere Chrome-utvidelsen for å kunne bruke Alert?

  Ta kontakt med kontoadministratoren din og be om en lisens for Lightspeed-varsel. Når du har en varslisens, vil varsel vises under "Rapporter i filter (relé)" i stedet for sikkerhetskontroll. Deretter kan du installere den splitter nye Lightspeed Alert-utvidelsen for Chrome som gir oppdatert AI-logikk for mer nøyaktig å fange ferdige ord på enheten, redusere trafikk utenfor enheter og støyende hendelser. I tillegg har du tilgang til Alert Agent 2.0 for Windows; iOS søkeord; og Google-dokumenter, ark, lysbilder og skyintegrasjon!

 • Vil menneskelig anmeldelse fange hendelser som Alert savner?

  Nei, gjennomgangskøen for sikkerhetsspesialister er fylt ut av den samme Alert AI. Imidlertid vil Lightspeed sikkerhetsspesialister gjennomgå hver hendelse i stedet for hver sak.

 • Får foreldrene de samme varslingsvarslene?

  Nei, varselvarsler sendes bare til skoleadministrasjonens tjenestemenn. Foreldremeldinger kan integreres på et senere tidspunkt.

 • Kan varsel kjøpes uten Lightspeed-filter?

  Ja! Mens Lightspeed-løsninger integreres sømløst sammen, kan Lightspeed Alert distribueres med andre nettfiltreringssystemer på plass.

 • Hva gir den nye varslingsutvidelsen for Chrome? Endrer det hvordan Alert fungerer?

  Alert-utvidelsen for Chrome er en helt ny utvidelse som gir oppdatert AI-logikk for å mer nøyaktig fange ferdige ord på enheten, noe som reduserer trafikk utenfor enheter og støyende hendelser. 

 • Fungerer Lightspeed Alert på iOS? Hva er dekket?

  Lightspeed Alert overvåker og varsler Google-søkeord fra iOS-enheter.

  • iOS-enheter må først være proxy via en nettverksagent (Relay Rocket).
  • Network Agent (Relay Rocket) må være versjon 1.4+.
  • I tillegg vil du kunne koble Alert til Google og Microsoft skytjenester for dekning av Google Docs, Sheets og Slides, og Microsoft Teams, Word, Excel PowerPoint og Outlook på iOS-enhetene dine.

 • Jeg prøver å sette opp menneskelig gjennomgang. Hvorfor ser jeg et rødt X-ikon med meldingen “Ingen hendelser / sak oppdaget”?

  For å muliggjøre menneskelig gjennomgang av Lightspeed Alert, minst 1 varslingssak må ha blitt generert de siste 6 månedene for organisasjonen din. Dette er for å sikre at systemet fungerer optimalt slik at du kan være trygg på det Varsler fra organisasjonen din blir vurdert av a Lightspeed Systems sikkerhetsspesialist. Hvis du vil konfigurere varsel og utløse en testsak, kan du se Komme i gang med Lightspeed Alert ™.

 • Hvordan deaktiverer jeg menneskelig vurdering?

  For å deaktivere menneskelig gjennomgang, naviger i Lightspeed-filter til Innstillinger: Varsel, og klikk deretter her under Programvarekonfigurasjon. Deretter velger du Human Review under Configurations. Herfra klikker du på "Deaktiver" og deretter "Bekreft" for å bekrefte at du vil deaktivere menneskelig anmeldelse for Lightspeed Alert. Hvis du velger å deaktivere menneskelig anmeldelse, kan du når som helst aktivere den igjen ved å navigere tilbake til “Human Review” på konfigurasjonssiden og følge instruksjonene. 

 • Når jeg navigerer til siden Lightspeed Alert Configurations, hvorfor ser jeg ikke menneskelig gjennomgang?

  For å få menneskelig gjennomgang lagt til Lightspeed Alert-kontoen din, vennligst kontakt din Lightspeed Systems Account Manager.

 • Hva skjer når menneskelig anmeldelse er på? Mottar jeg fortsatt varsel-e-postene?

  Så lenge du ikke har satt deg e-post varsler til holde utenfor planlagt timer, vil du fremdeles motta automatiske varsel-e-poster (basert på administratorrollen din). Med menneskelig gjennomgang vil du også motta en telefonsamtale og personlig sammendrags-e-post om enhver overhengende trussel og en sumMary e-post på ethvert høyt varsel.

 • Hvem er Lightspeed sikkerhetsspesialister?

  Lightspeed Safety Specialists er et globalt team av mennesker med lidenskap for studenters sikkerhet og erfaring som inkluderer utdanning, rettshåndhevelse, studenters sikkerhet og mental helse. Hver sikkerhetsspesialist er en fullverdig Lightspeed-employee og får omfattende opplæring i forbindelse med American Foundation for Suicide Prevention, fagpersoner innen psykisk helse og skolesikkerhet.

 • Vil sikkerhetsspesialistene ringe for hvert varsel?

  Nei. Eskaleringsprosessen for kalletreet er for overhengende trusler. Lightspeed Student Safety Specialists vil ring kontakt 1, deretter 2, helt til slutten av listen, der politiet vil bli kontaktet. 

 • Hva om det er en trussel som ikke er nært forestående?

  I tillegg til den automatiske e-posten som er sendt av Alert, vil sikkerhetsspesialisten også sende en sammendrags-e-post på eventuelle trusler som er identifisert som høy risiko, men ikke nært forestående.

 • Hva definerer en trussel som "nært forestående"?

  Overhengende trusler er enom å skje og kreve øyeblikkelig inngripen. 

  • Risikonivåene er rangert som lav, middels, høy, eller overhengende trussel. 

   

  Kvalifiseringene for en overhengende trussel inkludere 

  • Tilgang til våpen 
  • Planlegg på plass 
  • Spesifikke detaljer 
  • Farvel brev / innhold 

   

 • Hvordan vil kommunikasjonsveien se ut hvis fakultetet / personalet ikke er tilgjengelig?

  Hvis vi ikke klarer å komme til skolen Nødkontakter og en trussel er nært forestående, vil vi kontakte lokal politimyndighet.

 • Kan jeg redigere og / eller slette eskaleringslistekontaktene mine?

  Ja. For å gjøre endringer i eskaleringslistekontaktene, naviger i Lightspeed Filter til Innstillinger: Alert, og klikk deretter under Programvarekonfigurasjon. Deretter velger du Human Review under Configurations. Herfra kan du legge til, slett, redigere Opptrapping contakter. Når du er ferdig med revisjonene, trykker du på Oppdater for å lagre endringene.

 • Vil menneskelig gjennomgang fortsette å overvåke varsler hvis jeg har e-postvarsler?

  Ja! Hvis Alert fungerer, men automatisk e-post er på vent, vil Lightspeed sikkerhetsspesialister fortsatt motta og gjennomgå alle varsler.

 • Vil menneskelig gjennomgang fortsette å overvåke varsler utenfor åpningstidene mine?

  Nei, Alert må være i drift (overvåking og varsling om aktivitet) for at menneskelig vurderingstjeneste kan se sakene og utføre sitt arbeid. 

Lightspeed Digital Insight™

 • Kan Lightspeed Digital Insight hjelpe med å finne ikke-godkjente apper på nettverket vårt?

  Ja! Dette er en vanlig forespørsel fra skoler og distrikter over hele verden for å finne handlingsbare data om apper som studenter eller lærere kan bruke i nettverket som ikke er godkjent.

   

 • Fungerer Lightspeed Digital Insight på iPads?

  Ja! Applikasjonsforbruk på iPads kan generelt være dyrere enn de fleste enheter, og Lightspeed Digital Insight kan gi deg innsyn i hvilke apper som blir minst brukt, slik at du enkelt kan finne kostnadsreduserende muligheter.

   

 • Kan Lightspeed Digital Insight fortelle meg hvilke apper som blir mest brukt av elever både på skolen og hjemme?

  Agenten er i stand til å gi detaljerte data om studentens online aktivitet hvor som helst, enten det er på eller utenfor skolens campus.

 • Kan jeg la rektorer få tilgang til studentdata, men ikke lærere eller annet personale?

  Ja. Alle rapporter kan deles med relevante interessenter.

 • Fungerer Lightspeed MDM med alle operativsystemer (OS)?

  Ja, Lightspeed MDM er et styringssystem for flere operativsystemer (kompatibelt med iOS, Mac og Windows) med eksterne konfigurasjonsmuligheter. Dette fungerer ikke ordentlig på Chrome OS på grunn av vårt partnerskap med Google, da Google bare tillater sin egen Google MDM-løsning på Chrome-enheter.

 • Tilbyr Lightspeed MDM enhetsposisjonssporing?

  Ja, Lightspeed MDM gir IT-teamene en skybasert løsning for å spore enheter i sanntid for rask gjenoppretting av tapt eller stjålet utstyr. Lightspeed Systems er en Apple-sertifisert partner; MDM gir geo-tracking evner for Mac OS og iOS miljøer.

Lightspeed Classroom Management ™

 • Kan du se studentskjermbilder med Classroom Management?

  Ja! Lightspeed Classroom Management gir administratorer tilgang til å vise alle klasseromets skjermer samtidig, eller zoome inn på en valgt individuell student. I motsetning til andre klasseromsadministrasjonsløsninger på markedet, gir Lightspeed Classroom Management synlighet til hele skrivebordet - ikke bare nettleservinduet - på Windows- og Mac-enheter.

 • Fungerer Classroom Management på iOS?

  Det er ingen klasseromsadministrasjonsløsninger på markedet som Apple tillater å brukes på iOS. Imidlertid er Lightspeed Classroom Management kompatibel med operativsystemene Chrome, Mac og Windows.

 • Fungerer Classroom Management på enheter hjemme (eksternt)?

  Classroom Management er skybasert, slik at det kan fungere på enheter når som helst og hvor som helst. Siden vi forstår viktigheten av personvern, kan administratorer angi at Classroom Management skal brukes på enheter hjemme eller bare på campus, samt tillatte timer.

 • Integreres klasseromsstyring med Zoom?

  Ja, Lightspeed Classroom Management integreres med Zoom slik at lærere kan se både elevansiktene og skjermene deres.

 • Integreres Classroom Management med Microsoft Teams?

  Ja, Lightspeed Classroom Management integreres med Microsoft Teams og Chat for enklere virtuelle klasseroms arbeidsflyter.

 • Tilbyr du lærerutdanning for Lightspeed Classroom Management?

  Absolutt! Vi tilbyr et opplæringskurs for lærere, sammen med videoer som hjelper deg å lære hvordan du navigerer i Lightspeed Classroom Management.

 • Er det påkrevd å ha lisenser for ansatte og lærere' enheter for å bruke Classroom Management?

  Det er ikke nødvendig å ha lisens for ansatte og lærere. Lærere kan dra nytte av alle våre Lightspeed Classroom Management-funksjoner uten lisens.

 • Mens elevene bruker Chromebook og alle lærerne våre bruker Macbooks, kjører Classroom Management på Apple-datamaskiner, inkludert de med de nye M1-brikkene?

  Ja, MacBooks med M1-brikken støttes.

 • Hvordan identifiseres enheter og med hvilken tilknyttet student?

  Enheter identifiseres med et serienummer og den påloggede bruker-ID-en.

 • Jeg vil kjøpe nå, men kan jeg få tjenesten til å starte på et senere tidspunkt?

  Ja, det er mulig å kjøpe bestillingen og definere når du vil at tjenesten skal begynne. Angi ønsket startdato i innkjøpsordren din.

Vanlige spørsmål om Lightspeed Systems

 • Får jeg hjelp med implementering?

  Vi tilbyr implementeringskurs arrangert av salgsingeniører, i tillegg til selvstyrte instruksjoner, og et utpekt team for eventuelle spesifikke spørsmål. I tillegg er chat i kundeportalen tilgjengelig med implementeringsressurser.

 • Hvordan kontakter jeg support?

  Lightspeed supportteamet kan kontaktes ved å fylle ut støtteskjemaet på vårt Kontakt oss side, samt via telefon og live chat. Kunnskapsbasen Lightspeed Customer Portal og live chat er tilgjengelig 24/7.

 • Jeg & #039; er rektor på en skole. Kan jeg kjøpe programmene dine bare for skolen min, eller må dette være en implementering i hele distriktet?

  For å distribuere produktene våre, må vi involvere og få godkjenning fra distriktets IT-team.

 • Vil Lightspeed Systems-løsninger synkroniseres med distriktene Studentinformasjonssystem (SIS)?

  Ja, Lightspeed-løsninger integreres med alle de kjente studentinformasjonssystemene. Med API-en vår kan vi synkronisere med hvilket som helst SIS som er på plass i distriktet ditt.

 • Kan Lightspeed Systems filtrere IoT- og BYOD-enheter?

  Ja! Lightspeed tilbyr løsninger for å dekke Internet of Things (IoT) og ta med din egen enhet (BYOD) -enheter på nettverket ditt.

 • Hvordan varierer distribusjonen av Smart Agent på tvers av operativsystemene (OS)?

  For Chromebooks vil en push-utvidelse brukes til å distribuere Smart Agent. På iPads vil et program bli installert for å distribuere.

 • Hvordan sikrer Lightspeed at innholdsfiltreringssystemet ikke går ned?

  Filtreringen vår lagrer data lokalt som en sikkerhetskopi, så hvis tjenestene går ned, blir enhetene fortsatt filtrert riktig. Serviceavbrudd er imidlertid sjeldne; vår servicenivåavtale (SLA) sier våre tjenester er tilgjengelige minst 99.5% av tiden. Mens serverne våre overvåkes kontinuerlig, var gjennomsnittlig månedlig oppetid i 2020 99,9%.

 • Hvordan kan jeg hindre studentene i å avinstallere Smart Agent?

  Studentene kan ikke avinstallere agenter som er distribuert på enheter.

skjermbilder på stasjonære og mobile enheter for programvare for fjernundervisning

Her er en demo, på oss

Gjør du fortsatt research?
La oss hjelpe! Planlegg en gratis demo med en av våre produkteksperter for å få svar på alle spørsmålene dine raskt.

mann, sittende ved skrivebord, på, laptop, seing på, Lightspeed, filter, dashboard

Velkommen tilbake!

Leter du etter prisinformasjon for våre løsninger?
Gi oss beskjed om distriktets krav, så lager vi gjerne et tilpasset tilbud.

Forestill det inspirerte og interaktive klasserommet for fjern-, hybrid- og personlig læring. Lightspeed Classroom Management™ gir lærere sanntidssynlighet og kontroll over elevenes digitale arbeidsområder og nettaktivitet.

 • Sørg for at alle elever samhandler med bare den riktige nettbaserte læreplanen – akkurat når de skal bruke den.
 • Send ut kontrollerte pensumlenker til alle studenter samtidig.
 • Blokker upassende eller distraherende nettsteder og apper.

Sørg for skalerbar og effektiv administrasjon av læringsenheter. Lightspeed Mobile Device Management™-systemet sikrer trygg og sikker administrasjon av studentenes læringsressurser med sanntidssynlighet og rapportering som er avgjørende for effektiv fjernundervisning.

 • En sentralisert, skybasert løsning for uendelig skalerbar enhet, applikasjon og policykontroll
 • Self-Service App Library, hvor lærere og studenter
  kan få tilgang til og installere godkjente læreplaner og læringsverktøy
 • Fjerndistribuer, endre og tilbakekall hundrevis av retningslinjer og utdanningsapplikasjoner, samtidig som du reduserer typisk nedetid og kostnader

Forebygg selvmord, nettmobbing og skolevold. Lightspeed Alert™ støtter distriktsadministratorer og utvalgt personell med avansert AI for å oppdage og rapportere potensielle trusler før det er for sent.

 • Menneskelig gjennomgang
 • Sanntidsvarsler som flagger tegn på en potensiell trussel
 • Intervener raskt før en hendelse inntreffer.
 • Aktivitetslogger gir innsyn i nettaktivitet før og etter en flagget hendelse

Beskytt studenter mot skadelig innhold på nettet. Lightspeed Filter™ er den beste løsningen i klassen som fungerer som en solid barriere mot upassende eller ulovlig nettinnhold for å sikre elevenes nettsikkerhet 24/7.

 • Drevet av den mest omfattende databasen i bransjen bygget gjennom 20 år med nettindeksering og maskinlæring.
 • Sørg for samsvar med CIPA
 • Blokker millioner av upassende, skadelige og ukjente nettsteder, bilder og videoer, inkludert YouTube
 • Hold foreldre informert med Lightspeed Parent Portal™

Få fullstendig innsikt i elevenes læring på nett. Lightspeed Analytics™ gir distriktene robuste data om effektiviteten til alle verktøy de implementerer, slik at de kan ta en strategisk tilnærming til teknologistabelen og effektivisere rapporteringen.

 • Spor opplæringsteknologiadopsjon og brukstrender, eliminer redundans og øk avkastningen
 • Overvåk app- og innholdsforbruk for å lette tidlig bruk og effektiv bruk
 • Vurder risiko med innsyn i studentdatavern og overholdelse av sikkerhet